Uthulla e molles me mjalt

Uthulla më së miri pihet në kombinim me ujë dhe duke e sheqerosur me mjalt. Uthulla e mollës nuk. Nje lug e gjelles me uthull te molles duhet. I vendosni në një tenxhere me uthull të nxehtë valë, dhe pastaj shpërlajeni me ujë që uthulla të mos dëmtojë metalin. Uthulla duhet të jetë e pafiltruar dhe. Edhe nëse e përzieni me ujë ose lëng të freskët është gjithashtu e rëndësishme ta konsumoni.
Uthulla më së miri pihet në kombinim me ujë dhe duke e sheqerosur me mjalt. Uthulla e mollës nuk do. Nje lug e gjelles me uthull te molles duhet. Nëse kërkojmë të humbim peshë pa u sforcuar shumë dhe pa u ushtruar në palestër, ne duhet të tregojmë një kujdes më të madh me ushqimet tona. Ja pse duhet te pini uthullen e molles. Uthulla e mollës, shëruese. Çfarë i ndodh trupit nëse hani hudhër dhe mjaltë me stomak.